Sylvester

Sylvester is onze eerste kat. Hij is geboren op 7 december 2004 in Oude Wetering. Hij is een seal point Neva Masquarade Siberische kat. Sylvester is de lieveling van Irina.

Foto’s van 2017:

(opent in nieuw tabblad)

Begin maart 2005 is Sylvester bij ons komen wonen. Hij was onze eerste kat. Daarna kwamen Olimpia en Orchideya in 2005.

In 2017 werd bij Sylvester suikerziekte geconstateerd. Het was even spannend voordat de ziekte onder controle was. Ben verbleef in die tijd in Spanje en Portugal voor vakantie. Gelukkig heeft Arno goed geholpen met vervoer van Sylvester naar de dierenkliniek in Schaijk. Bijna 3 jaar hebben we Sylvester insuline toegediend en hem zo gezond mogelijk kunnen houden.

Helaas werd Sylvester in april 2020 weer ziek. Hij vermagerde erg en we kregen de suikerspiegel niet goed onder controle. Na uitgebreid onderzoek in de dierenkliniek werd geconstateerd dan zijn lever niet meer goed functioneerde evenals de gal en galblaas. Daarnaast constateerde de dierenarts een tumor aan de alvleesklier. Dit was helaas voor Sylvester teveel en we hebben toen het besluit moeten nemen hem te laten inslapen. Op 14 april 2020, één maand en één dag nadat we Orchideya hebben moeten laten inslapen, hebben we ook Sylvester moeten laten inslapen. Ons verdriet is groot en met name voor Irina. Voor haar was Sylvester haar lievelingskat. We zullen nog dikwijls aan hem denken. Dank voor de hulp en goede begeleiding van dierenkliniek Schaijk.